Audi už má bicykel; Na kedy motocykel?
Audi už má bicykel; Na kedy motocykel?

Video: Audi už má bicykel; Na kedy motocykel?

Video: Audi už má bicykel; Na kedy motocykel?
Video: ⚡ Еще один TSI, который не сразу получился удачным. Насколько надёжен 1.2 TSI и что в нём ломается? 2024, Marec
Anonim

Včera nás naša sesterská publikácia Xataka prekvapila novinkou tohto e-biku Audi. Aj vo videu, ktoré vám prinášame, stačí vidieť tetovanie na pilotovej ruke kto na ňom jazdí, budete veľmi dobre vedieť, že hovoríme o špecialistovi Julienovi Dupontovi, ktorého videá sme už videli natáčané po celom svete v Motorpasión Moto.

Ale ako môžete vidieť v video Ďalej, najpozoruhodnejšia vec je vedieť riadiť z toho dotykového ovládania kone a iné piruety, ktoré nám jeho elektromotor umožňuje vykonávať v kombinácii s kontrolou stability. Viete si predstaviť všetky tieto karbóny a technológie v Ducati, keď teraz Audi vlastní taliansku značku.

Tento prototyp elektrického bicykla Audi má batériu s kapacitou 530 Wh nabije len za dve a pol hodinya možno ho bezdrôtovo spravovať pomocou mobilného telefónu. Okrem toho nám telefón môže pomôcť nahrať pokrok do siete alebo ju odblokovať. Len s telom z uhlíkových vlákien váži 1,6 kilogramu a vo vnútri má palubný počítač s dotykovou obrazovkou, ktorý nám poskytuje informácie o našom cvičení. Bicykel podporuje tri režimy prevádzky: s našou námahou, plne elektrický alebo s asistovaným pedálovaním.

Elektrobicykel Audi je len koncept, ale odtiaľto až po c vzadu na skútri alebo motorke je len jeden krok. Páči sa vám tento nápad?

Odporúča: